Wie we zijn

Bouwbedrijf Lingers & van de Paal BV een bekende en vertrouwde naam binnen de bouwsector in omgeving Noord-Brabant. Een bouwbedrijf opgericht in 2008. Inmiddels uitgegroeid tot een gespecialiseerd en kundig bedrijf in complete nieuwbouw, verbouw, onderhoud en renovatie.

Met een team van gespecialiseerde bouwpartners staan we garant voor kwaliteit en vakwerk. Onze kracht? Een goede afstemming, van elkaar blijven leren en elkaar versterken. Wij klaren de klus, door bij elk project de lijntjes kort te houden met onze vaste professionals.

Een solide werkwijze waarmee we al ruim 15 jaar de mooiste resultaten neerzetten, met name in opdracht van particulieren, die we graag de volledige zorg uit handen nemen.

Wanneer je jouw totale bouwproject aan Lingers & van de Paal uitbesteedt, zorgen wij ervoor dat het geheel soepel verloopt. Vanaf het eerste begin tot aan het volmaakte eindresultaat.

Van idee tot realisatie denken we mee. Zo heb je tijdens de uitvoering van het project ook een vast aanspreekpunt waar je steeds met al je vragen terecht kunt.

Renovatie

Nieuwe woonwensen gecombineerd met de authentieke vormen van je huis. Dat levert je naast meer woongenot ook een opwaardering van je woning op.

De bouwprojecten binnen renovatie zijn enorm breed. Of het nu gaat om nieuwe kozijnen, een nieuwe badkamer of het vervangen van een vloer.

Wij renoveren met gevoel voor de historie, brengen jouw huis terug in zijn originele staat, geheel naar jouw wens uitgebreid en opgewaardeerd met alle moderne comfort.

Nieuwbouw

Je gaat verbouwen, spannend! Een verbouwing is niet zomaar iets. Er komt heel wat kijken en over alle details moet worden nagedacht.

We denken mee om je ideeën te realiseren en adviseren deskundig, zodat het door jouw gewenste resultaat wordt bereikt. We zijn er voor het plaatsen van je nieuwe dakkapel tot aan een compleet voltooide uitbouw van je woning.

Duurzaam (ver)bouwen, met oog op de toekomst. We denken graag in duurzame oplossingen. Wanneer je gaat (ver)bouwen, onderhouden of renoveren, is dat hét moment om over duurzaamheid na te denken. We adviseren je over de mogelijkheden en helpen je om jouw huis op verantwoorde wijze klaar te maken voor de toekomst.

Onderhoud

Het behoud van kwaliteit in huis in goede handen
We zijn er voor reparatie, vervanging of een goed onderhoudsplan, onze vakspecialisten weten precies wat er nodig is, om de goede staat van je huis te waarborgen. Zo weet je precies waar je aan toe bent en voorkom je onnodige kosten.

Goed en tijdig onderhoud aan je woning, is essentieel voor de staat van je woning en voor langdurig woonplezier. De werkzaamheden op het gebied van onderhoud zijn divers, neem contact met ons op om de opties te bespreken.

Wij zijn pas tevreden als jij dat bent.

Plezier in (ver)bouwen!

15+

Jaar ervaring

90+

Projecten opgeleverd

5/5

Gemiddelde klantbeoordeling